Opšte informacije

PRAG

4 DANA / 2 NOĆENJA

 

  1. DAN PRIJEDOR – BANJA LUKA – PRAG (CETVRTAK) 10. 05. 2018. Polazak iz Prijedora u 18:00 h sa prigradskog terminala autobuske stanice, polazak iz Banjaluke u 19:00 h sa stare autobuske stanice. Noćnja vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Austrije sa zadržavanjem po potrebi grupe.
  2. DAN PRAG – 11. 05. 2018. (PETAK) Po dolasku u Prag, u ranim popodnevnim satima, smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Vaclavske namesti – Crkva sv. Marije Snježne – Prašna brana – Obecni dum – Namesti Republiky – Celetna ulica – Karolinum – Stavovsko kazalište – Staromestske namesti – fakultativno. Povratak u hotel. Noćenje.
  3. DAN PRAG – 12.05. 2018. (SUBOTA) Doručak. Poslije doručka planiran je fakultativni razgled grada u pratnji stručnog vodiča: HRADČANY, Karlov most , Zlatna ulica, JOZEFOV ( Židovska četvrt ), Karlova ulica . U popodnevnim satima moguće je organizovati vožnju brodom na Vltavu sa ručkom ili vecerom fakultativno u trajanju od 2 sata ili fakultativni izlet za Karlove Vari, poznatog banjskog I turističkog mjesta koji je udaljen oko 130 km od Praga ( fakultativni izlet zavisi od broja prijavljenih putnika i nije obavezan) Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora. U poslijepodnevnim satima povratak u Prag . Nocenje.
  4. DAN PRAG – BEČ- PRIJEDOR – 13. 05. 2018. (NEDELJA) Doručak. Poslije doručka napuštanje hotela. Vožnja do Beča, po dolasku slobodno vrijeme ( cca 3 sata ). Polazak u dogovoreno vrijeme u pravcu Prijedora. dolazak u kasnim večernjim satima.

  

CIJENA ARANŽMANA: 265,00KM

( MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 3 RATE)

 

ARANŽMAN OBUHVATA:                                                                                     ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– prevoz autobusom turističke klase                                                                              – fakultativne izlete

– smještaj u hotelu 3* na  bazi 2 noćenja sa doručkom                                                – individualne troškove

– panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem

– pratilac  iz agencije

– troškove organizacije putovanja

– putno zdravstveno osiguranje

 

FAKULTATIVNI IZLETI

Vožnja brodom Vltavom – 25 € uz bogatu svečanu večeru, bez večere 13€,Karlove Vari – 20 €.  Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cijena fakultative podložna je promjeni, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

NAPOMENE:

–  Redoslijed obilazaka je podlozan promjeni u zavisnosti od situacije na licu mjesta.

– Kalkulacija je radjena na bazi minimum 30 putnika. U slučaju da ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja zadržava pravop otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja.

– Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje.

– Molimo provjerite je li valjanost pasoša u skladu s pravilima zemlje u koju putujete.

– Za bezvizni režim potreban je biometrijski pasoš.

– Organizator  putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih I drugih isprava. Putnik je isključivo odgovoran za slučaj u kojem nije u mogućnosti ostvariti putovanje zbog neposjedovanja valjanih putnih isprava. U tom slučaju smatra se da je putnik otkazao putovanje. Organizator putovanja neće biti odgovoran za odluke carinskih, policijskih I drugih službenih tijela kojima se putniku ne dozvoljava  ulazak I izlazak iz pojedine zemlje  te se u tom slučaju primjenjuju odredbe  Opštih uslova putovanja Putničke agencije “Autotransport Prijedor”a.d. koje se odnose na otkaz I prekid putovanja od strane putnika.

Dostupnost

Putovanje u Prag 4 dana-2 nocenja
Pozovite ili pošaljite upit i saznajte rasploživost ove ponude