TA Autotransport 052/234-200

MELJINE – APARTMANI

Nudimo vam udobne apartmane s pogledom na more. Naši lijepo smješteni apartmani nalaze se u blizini plaže – na samo 3 minute hoda od plaže.Kuća se nalazi u Meljinama – Herceg Novi. Herceg Novi je udaljen 45 minuta od Dubrovnika i 30 minuta od aerodroma u Dubrovniku.

Nalazimo se na 10 minuta vožnje i 25 minuta hoda od centra grada i čuvene kule sa satom. Naš smeštaj se nalazi u centru grada.
Smeštaj za odmor je takođe na savršenoj lokaciji da za kratko vreme stignete do svega pešice. Na dva minuta udaljenosti nalazi se ljupka pekara sa puno izbora.
Tu su i prodavnica prehrambenih proizvoda, apoteka i taksi stajalište ili autobuska stanica odmah iza ugla. Do plaže je samo 100 metara.
Na plaži i u blizini ima nekoliko barova i restorana. Čuvena promenada „Pet Danica“ takođe je udaljena nekoliko metara.

Nudimo različite apartmane različitih kapaciteta. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo sa tušem, klima-uređaj, flat-screen TV i frižider.
Imamo apartmane za dve i četiri osobe. Svi naši apartmani, osim jednog, imaju veliki i namješten balkon s pogledom na more.Naša velika i dobro opremljena kuhinja na otvorenom nalazi se u unutrašnjem dvorištu i dostupna je svima.

U dvorištu imamo i roštilj i kamenu peć, koji su naravno dostupni svakom gostu. Svi gosti dele našu dobro opremljenu kuhinju na otvorenom.
Pored toga, svaki gost može da koristi krovnu terasu, bilo da je tamo doručkovao ili uveče uživao u zalasku sunca uz čašu vina.

*Apartmani za 4 osobe

CIJENA PO APARTMANU OD 55,00 DO 70,OO EURA PO APARTMANU /DANU

*APARTMANI ZA 2 OSOBE

OD 38,00 do 50,00 EURA PO APARTMANU/DANU

U CIJENU NIJE URACUNATA BTO I OSIGURANJE.

You must be logged in to post a comment.

2019. Turistička agencija Autotransport, design LOOKA